Adverteren


Verwarming – Sanitair – Klimaat

Gawalo is al jaren het bekendste vakblad voor werktuigbouwkundige installateurs. Gawalo biedt met de website en de gratis wekelijkse redactionele nieuwsbrief de lezer een compleet en actueel beeld van de nieuwste installatietechnieken, normen en producten op het gebied van verwarming, sanitair, klimaat.

Centrale Thema’s

In elke editie van Gawalo staat een bepaald thema centraal, zoals: ventilatie, sanitair, verwarming, klimaatbeheersing, domotica. Rond deze thema’s kunt u heel gericht adverteren en uw communicatie scherp richten op de lezers van het vakblad, de nieuwsbrief en de bezoekers van de website.

Lezers/Bezoekers

Diverse beroepsgroepen in de installatiesector lezen het vakblad, de nieuwsbrief en bezoeken de website, zoals: projectleiders, werkvoorbereiders, calculatoren, engineers, installatiebeheerders, installatieadviseurs, monteurs, inspectiemonteurs, technisch tekenaars, technische dienst woningcorporaties. Zijn deze beroepsgroepen uw klantgroepen? Bekijk dan onze Feitenkaart met een beknopte samenvatting van de verschillende presentatie- en advertentiemogelijkheden.

Bezoek voor meer media-advies: www.bereikdebouw.nl.

Pakketten

U kunt met de afzonderlijke onderdelen ook een zeer aantrekkelijk mediapakket samenstellen met een prima multimediaal bereik onder uw doelgroepen voor een aantrekkelijke prijs.

Gawalo verschijnt 8 x per jaar. U kunt een heel jaar (!) opvallend en voordelig diep en breed in uw markt adverteren met het speciale jaar- of halfjaarpakket. Begin december verschijnt de bouwbrede installatiespecial: Installatie XL.

Contentmarketing en leadgeneration realiseert u met ons multimediale themapakket.
Hier leest u alles over de onderdelen van dit pakket.

Wilt u meer informatie over onze voordelige mediapakketten?
Bel of mail Daan de Heus of Gejo Flierman.
Daan de Heus:
06 518 20 759
​daandeheus@vakmedianet.nl

Gejo Flierman:
06 532 27 316
​gejoflierman@vakmedianet.nl

Gawalo is een uitgave van Vakmedianet. Andere uitgaven van Vakmedianet gericht op de installatiesector zijn: Installatie Journaal, RCC Koude & Luchtbehandeling, WarmtepompenNEN 1010, NEN 3140, en tal van boeken, losbladigen.  

Hier vindt u meer informatie over onze vakmedia.