Nieuws

Airconditioningsdivisie Samsung krijgt kantoor in Amsterdam

1 min

Samsung vestigt zijn Europese kantoor voor de verkoop van airconditioning in Amsterdam. Samsung Electronics Air Conditioner Europe (SEACE) start zijn activiteiten vanaf januari 2017 in Schiphol.

In SEACE worden de Europese verkoopactiviteiten voor airconditioning gebundeld die over 17 Europese landen verdeeld waren. Samsung probeert op deze manier zijn Europese afzetmarkt voor airconditioning te vergroten.

Groei zakelijke markt

Het bedrijf verwacht dat Europa de op een na grootste zakelijke markt voor airconditioning ter wereld is. Zo was er dit jaar een gestage groei te zien van 3,6 miljard dollar, een groei die naar schatting doorzet tot 4,2 miljard dollar in 2020.

Verkoop verdubbelen

SEACE werkt zelfstandig onder aansturing van een lokale president, Wim Vangeenberghe, die het kantoor leidt. “Ons doel is de airconditioningverkoop in Europa tot 2020 te verdubbelen. Dat willen we bereiken door gespecialiseerde kanalen te combineren met sterke marketing.”

Reacties

Voor een cacaofabriek in Nigeria bouwde Alfen een energiesysteem dat zonne-energie, bio-energie uit cacaoschillen en batterijopslag combineert.

De branchevereniging voor leveranciers van ventilatie en airconditioning VLA en het Rijksvastgoedbedrijf hebben drie standaard bestekdocumenten...

Grohe Sense en Grohe Sense Guard zijn oplossingen voor het slimme huis die waterschade voorkomen. 

De intelligente Sense-watersensor...

Kuijpers en ULC bouwen en vernieuwen samen als installatiecombinatie de gebouwinstallaties van Naturalis Biodiversity Center in Leiden. Naturalis...