Testo BV

Testo BV
Adres
Randstad 21-53
1314 BH Almere
Nederland
Telefoon
036 5487 000
E-mail
Postadres
Postbus 1026
1300 BA Almere
Nederland

 Voor wie?
Testo richt zich onder andere op de volgende marktsegmenten: de installatiemarkt, procesindustrie, farmaceutische industrie, gezondheidszorg, energie en onderhoud  en de levensmiddelen markt. De meetapparatuur onderscheidt zich niet alleen door het innovatieve karakter maar ook door kwaliteit en het grote gebruiksgemak voor de gebruiker.


Wat kunt u meten met testo?
Enkele grootheden die u met testo kunt meten zijn: temperatuur, relatieve vochtigheid, (pers)luchtdebiet, pH en drukdauwpunt. Maar ook voor volledige analyses van het werk- of binnenklimaat, verbrandingsprocessen of koelinstallaties levert testo meetapparatuur. En wat dacht u van complete thermografische analyses met een thermografische camera of dataregistratiesystemen? Voor elke applicatie heeft testo voor u de oplossing!


Meetinstrumenten
De meetinstrumenten die hiervoor gebruikt worden zijn bijvoorbeeld het klimaatmeetinstrument testo 480, de thermografische camera testo 885, de praktische waterdichte levensmiddelen thermometer testo 104, de revolutionaire rookgasanalyzer testo 330 en het veelzijdige dataregistratiesysteem testo Saveris.


Meer informatie
Kijk voor meer informatie eens op onze website  of neem contact met ons op per e-mail of telefoon 036-5487000.

 

We measure it. testo.