Nieuws

Waterschade voorkomen met sensor en waterregelaar

1 min

Grohe Sense en Grohe Sense Guard zijn oplossingen voor het slimme huis die waterschade voorkomen. 

De intelligente Sense-watersensor waarschuwt huiseigenaren onmiddellijk bij problemen met de waterleiding. Hij detecteert lekken en overstromingen en controleert de temperatuur en de vochtigheid in de kamer. De watersensor kan gemakkelijk op de vloer worden geplaatst.

Slimme waterregelaar

De Sense Guard is een slimme waterregelaar die bevriezingsrisico's, microlekken en gebarsten leidingen detecteert. Met dit toestel, dat op de hoofdwaterleiding van het huis wordt geïnstalleerd door een professionele installateur, kan de watertoevoer automatisch worden afgesloten in geval van een gebarsten leiding. 

Zowel de sensor als de regelaar kunnen worden bediend met de Ondus-app.

Reacties

Voor een cacaofabriek in Nigeria bouwde Alfen een energiesysteem dat zonne-energie, bio-energie uit cacaoschillen en batterijopslag combineert.

De branchevereniging voor leveranciers van ventilatie en airconditioning VLA en het Rijksvastgoedbedrijf hebben drie standaard bestekdocumenten...

Grohe Sense en Grohe Sense Guard zijn oplossingen voor het slimme huis die waterschade voorkomen. 

De intelligente Sense-watersensor...

Kuijpers en ULC bouwen en vernieuwen samen als installatiecombinatie de gebouwinstallaties van Naturalis Biodiversity Center in Leiden. Naturalis...